ESPORTSMK

Претворете ја вашата идеја во вистински еспорт настан!

Неколку зборови за
ESPORTSMK

ESPORTS.MK е платформа каде што ќе можете да ги најдете сите информации поврзани со гејминг светот. CS:GO,Valorant, League of Legends, Dota 2, Fortnite и PUBG.

Исто така од Мај, 2020 година ESPORTS.MK фигурира и како субјект за организација, промоција и логистика на онлајн и офлајн настани/турнири. Ние како тим нудиме 100% професионалност во нашата работа.

За повеќе информации можете да не контактирате преку нашата контакт форма.

0 +
Играчи
0
Турнири
0
Застапени игри
0 +
Прегледи

Турнири

Нашите досегашни турнири.

Scroll Up